Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Geachte Jurist, Ik heb eerder een vraag gesteld mbt mijn jaarcontract(2 x verlengd) en 1 x een mutatie tussentijds binnen bestaand contract = vlgs mijn werkgever 3 contracten. Ik krijg geen vast contract ivm onduidelijkheid qua economie/ financiƫn. Zouden mij graag een jaarcontract geven maar aangezien ik een 4de zou krijgen(?) zou dit een vast contract meen worden.Ik ben het niet eens dat een mutatie een contractverlenging is, wat r bij mij ook niet ingaat. Hier wordt echter steeds naar terugverwezen door mijn LG. De rayonmanager en leidinggevenden hebben dit echter besloten: maart 2013 j.l.. Er zou een jurispudentie zijn geweest vlgs de huisadvocaat vd instelling waarbij dit aan de orde is geweest en ter voorkoming van.....dekken zij zich in en hebben dit besluit gemaakt. Echter> is dit wettelijk gezien mogelijk, mag een rayonmanager dit zo bepalen zonder dat andere rayons dit volgen. Ik heb alle adviesen vanuit u mede juristen aangetipt. Helaas wordt hier niet naar geluisterd en aan de kant geveegd. Ik zou graag meer doen om hen op andere gedachten te brengen maar weet niet hoe. Zijn er mensen die hierin ondersteunen, meer recht van spreken hebben? Alvast bedankt voor u tijd en aandacht. Groet.

Uw probleem is dat ze niet naar u willen luisteren en blijkbaar afgaan op het advies van hun huisadvocaat. Ze willen blijkbaar geen enkele risico lopen en bieden u daarom geen contract aan. Ze zijn ook niet verplicht om u een nieuwe contract aan te bieden ook niet als het een derde contract zou zijn. U kunt dit niet afdwingen.

Beoordeel dit antwoord:



In aanvulling op mijn collega kunt u misschien wel regelen dat u na een periode van ten minste 3 maanden en 1 dag weer opnieuw in tijdelijke dienst komt. Dat is dan weer een eerste contract.


Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag