Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Geachte heer, mevrouw,

Ik heb bij een bedrijf gewerkt maar ze betalen mijn salaris niet uit. Ik had er al een paar keer naar gevraagd op de werkvloer maar ze kwamen elke keer met een smoes om het later uit te betalen en ik toonde begrip. Ik heb in totaal 8 dagen niet betaald gekregen en gestopt door de onverwachte overlijden van mijn vader. Ik heb mijn werkgever aantal keer gemaild dat hij mijn salaris nog moet overmaken en hij kwam met een smoes om het niet uit te betalen zoals: Als de klant betaalt betaal ik jou salaris uit, kan je contract niet vinden of heb geen kopie van je passport. U kunt begrijpen dat ik daar na aantal maanden klaar mee was en mijn salaris direct wou. Ik heb dat duidelijk in een mail gezet en hem aantal keer gebeld maar heb geen enkele reactie gehad alleen dat hij mijn account geblokkeerd heeft.
Na het blokkeren van mij account heb ik nog aantal keren gebeld en een bericht achter gelaten. Het gaat om de maand december 2012 en januari 2013 en het is inmiddels mei en al die tijd ben ik aan het bellen/ mailen en afwachten dat hij het gaat uitbetalen. Ik weet op dit moment geen raad en besloten om hulp te zoeken.

Hopelijk kunt u mij advies geven.

Ik wil graag vrijblijvend met u overleggen over uw situatie. U kunt een formele loonvordering instellen bij de (ex) werkgever. Uw kwestie is wellicht in een kort overleg met uw werkgever op te lossen. U kunt tevens op internet zoeken onder "loonvordering instellen".

Ik hoop u alvast op weg te hebben geholpen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag