Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Geachte heer, mevrouw, ik had eigenlijk een paar vragen. Ik heb aangifte gedaan, van de volgende feiten; gezondheid en welzijn dieren en dieren vervoer. ''Uit beoordeling van mijn zaak is gebleken dat er geen sprake is van een strafbaar feit. Derhalve is er voor de politie geen aanleiding om de zaak verder te onderzoeken.'' mijn vraag is nu, als ik bewijs heb, dat mijn kat met opzet in de schuur is opgesloten, gezien de voorgeschiedenis met de buren en drie getuigen heb van een opgevangen gesprek van de betreffende buren, kan ik dan bezwaar maken tegen deze uitspraak en zo ja, hoe ???

U kunt bij het gerechtshof een klacht indienen als er geen vervolging plaatsvindt.
via de volgende link kunt u achterhalen welk gerechtshof u moet aanschrijven. http://www.rechtspraak.nl/Recht-In-Nederland/ThemaDossiers/herziening-gerechtelijke-kaart-nederland/PublishingImages/Kaart-rechterlijke-indeling-Nederland.pdf
Als u juridische hulp wilt inschakelen kunt u daarvoor vrijblijvend rechtstreeks contact opnemen met mij of een van de juristen op deze site, bijv. via de link ' direct contact' die u - als u heeft ingelogd - ziet bij dit antwoord

Beoordeel dit antwoord:

U kunt (via een advocaat) een verzoek indienen alsnog vervolging te doen plaatsvinden. In dit geval dringt zich wel de vraag op of de zaak zwaar genoeg is, maar ook of dit een zware burenruzie waard is, als die er al is zal men zich afvragen of dat niet de achtergrond is van de aangifte.

Beoordeel dit antwoord:



Een advocaat is niet nodig om de zogenaamde 12 Sv procedure bij het Gerechtshof te volgen, in tegenstelling tot wat hierboven staat.


Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag