Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Een maand van te voren abbo opzeggen?

Ik wil gebruik maken van wettelijke aankoop herroeping aankoop binnen 14 dagen te annuleren. Helaas wordt door de hostingpartij 1 maand van te voren opzegging gevraagd, en ook de 14 dagen herroeping genegeerd.
Als u online of op afstand (bijv. per telefoon of postorder) of niet in een winkel (bijv. via huis-aan-huisverkoop) een product of dienst verkoopt, heeft de consument het recht de aankoop binnen 14 dagen te annuleren. Dit wordt ook wel de bedenktijd of herroepingsperiode genoemd.
Zit ik vast aan een doorlopend abonnement?
Je kan het Lite-, Pro- of Business-pakket opzeggen met in acht name van één maand opzegtermijn. Bij betaling per jaar wordt het pakket steeds met een jaar verlengd. Bij betaling per maand is dat per maand. Na opzegging maken we direct de verhuiscode / token van je domeinnaam beschikbaar. Desgewenst kun je je domeinnaam ergens anders onderbrengen.

Hoe kan ik opzeggen?
Je kunt een betaald abonnement opzeggen door ons een e-mail te sturen via de contact pagina. Houd er rekening mee dat er bij opzegging een opzegtermijn van één maand geldt.


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag