Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Een gastouderbureau heeft de overeenkomst tussen haar en mij (gastouder) op 8-5-2013 opgezegd omdat er geen wederzijds vertrouwen meer. Zij zal mij uitschrijven uit het LRK na 1 juli 2013 i.v.m. de 2 maanden opzegtermijn.

Wij (ik & de vraagouder) zijn erg opgelucht met deze opzegging. Maar we zijn er niet mee eens met de 2 maanden opzegtermijn. Aangezien het wederzijds vertrouwen compleet zoek is, lijkt een verdere samenwerking niet meer aan de orde. Met andere woorden, we willen liever vandaag dan morgen weg bij deze gob.

Gastouderbureau heeft ons (mij & de vraagouder) aangeraden om op zoek te gaan naar een andere gob, en we hebben haar inmiddels gevonden. Maar de 2 maanden opzegtermijn zit ons behoorlijk dwars! Communicatie met deze gastouderbureau is gewoon heel slecht. Vaak laat zij mij (en de vraagouder) dagen wachten voor dat ik antwoord krijg. Voor haar opzegging (en nog steeds), beantwoordt zij mijn e-mails en whatsapp berichten niet. Ik word compleet genegeerd! Ook de financiƫle afwikkeling verloopt niet netjes. Ik kreeg mijn salaris 2x niet optijd betaald.

Mijn vraag is, wat zijn de consequenties voor me en vraagouder als we per onmiddelijk stoppen met deze gastouderbureau?

Reactie van de vraagsteller

Een hele goede vraag! Zelf advocaten hebben hier geen antwoord op.


Nog van toepassing?

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag