Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Doc, vals aangevoerd bij een kortgeding [foto,s. ] Bij verkoop huis buitenland.Wat te doen, En wat doet de rechter hier mee. Graag uw antwoord.

Uw vraag is in telegramstijl gesteld. Hierop is geen antwoord te geven. Graag beter omschrijven.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Wij hebben een huis in Hongarije te koop staan .En het eerste was ,dat hij te koop aangeboden werd voor 27mil. Forint in 2011 is 100.000 euro. Zij heeft zelf Jun, 2013 bij de makelaar het bod verlaagt naar 22.milj, forint. Hebben in 2007 het huis gekocht voor 60.000 euro. Ik zelf heb daar voor meer als 20.000 euro aan verbouwd ,omdat het huis kaal opgeleverd is geen deuren /keuken / de grond opgehoogd electr, garage deur.EZV. Zij heeft nu een kort geding tegen mij aangespannen dat ik wijger in te stemmen met de verkoop.,zij heeft een bod gehad van 19milj, forint = 64.000 euro inclusief de inboedel. Zij heeft via haar advocaat foto,s en een schrijven er bij dat het huis in zeer slechte toestand is ,het gras staat 1meter hoog .lekage .Ik heb zelf nog reparatie,s vericht en geld overgemaakt naar haar voor reparatie,s EZV. Nu ik weet dat dat niet zo is .heb ook op de Side gekeken ,en foto's gezien dat het huis in prima staat is .zij heeft oude foto,s meegeleverd toen het huis nog niet af was van 2008.U mag zelf ook wel kijken op de Side van ingatlan.com/5977335 daar kan u zien hoe het huis er NU bij staat . Het kort geding is over 2 weken .ben benieuwd hoe hier mee omgegaan word. Graag ook u mening. Bvd




U mag tegenbewijs leveren in de procedure. Dus u kunt afdrukken maken van de pagina's van de website, kopieƫn van betalingsbewijzen, wellicht getuigenverklaringen krijgen enz. enz. Dit kunt u van te voren indienen bij de rechtbank (en hetzelfde moet u naar de wederpartij sturen).


Beoordeel dit antwoord:

Mijn collega geeft u hier het juiste advies. Hebt u in de procedure geen advocaat ingeschakeld? Mocht u eventuele tegeneisen hebben dan moeten die schriftelijk worden gedaan, het kan dan raadzaam zijn om zelf ook een advocaat te hebben. De erlangen zijn namelijk kennelijk hoog te noemen.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Als beiden voor de helft eigenaar zijn en het huis staat te koop voor 100.000,--euro. Mag een van beiden dan op eigen houtje en zonder overleg de vraagprijs met 33.000,-- euro verlagen om zo snel mogelijk van het huis af te zijn om aan andere financiƫle verplichtingen te voldoen? Beide partijen moeten het daar toch mee eens zijn?


U heeft gelijk.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Het kortgeding dat nog moet dienen bevat de eis dat ik akkoord MOET gaan met een bod van 64.000,-- euro. De advocaat van de tegenpartij stelt dat het een goed bod is. Ook is er geen tegenbod gedaan en wil mijn ex gelijk akkoord gaan met het eerste bod. Wijhebben het huis gekocht toen het nog niet afgebouwd was voor 60.000,-- euro. Ik heb zeker 20.000,-- euro uitgegeven om het huis af te maken. Het bod van 64.000,-- euro betreft het huis plus de stoffering en inboedel, die ik ook heb betaald. Denkt u dat ik sterk sta omdat mijn ex zonder overleg heeft besloten de vraagprijs met 33.000,-- euro te verlagen? Ik heb beide verkoopbrochures in mijn bezit en deze kan ik dus overleggen tijdens het kortgeding.


Met alle respect, U kunt juridische vragen stellen over een kwestie, maar nu vraagt u allerlei tactische adviezen. Een jurist of advocaat die het dossier niet kent kan geen adviezen geven hoe u de zaak precies moet aanpakken. Als een advocaat of jurist dat wel zou doen dan zou deze zich op glad ijs begeven. Ik denk dat het duidelijk genoeg is dat u of een advocaat neemt of een andere gemachtigde die u kan bijstaan dan wel u neemt uw eigen beslissingen op basis van de u te beschikking staande informatie
en procedeert conform die beslissingen.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Ok dank u voor de reactie,s



Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag