Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Beste lezer,
Via mijn holding heb ik een auto geleased. Einde looptijd heb ik 35k km te weinig gereden. Ik heb recht op een teruggaaf. Leasemaatschappij keert deze eerst niet uit. Na vragen willen ze wel uitkeren, maar minder. Op basis van het contract is hercalculatie mogelijk. Maar dan hadden ze mij daar toch eerst van op de hoogte moeten stellen? Tussentijds zijn km's opgevraagd en toen was al duidelijk dat eindstand niet gehaald zou worden. Wij zijn daar steeds transparant in geweest. Er is toen niet voor hercalculatie gekozen. Hoeveel minder wordt een auto waard met een lagere km stand en daardoor minder onderhoud? Moet ik de verlaging zomaar accepteren?

Alles is afhankelijk van de leaseovereenkomst die u heeft gesloten. Daarom is het naar mijn mening niet mogelijk in het algemeen een oordeel te geven zonder dat je de overeenkomst hebt gelezen.
Als u juridische hulp wilt inschakelen kunt u daarvoor vrijblijvend rechtstreeks contact opnemen met mij of een van de juristen op deze site, bijv. via de link ' direct contact' die u - als u heeft ingelogd - ziet bij dit antwoord

Beoordeel dit antwoord:



De overeenkomst zal bestudeerd moeten worden om hier een oordeel over te kunnen vormen. Verder lijkt het mij goed dat u wederpartij verzoekt om nu in ieder geval reeds het niet door hen betwiste bedrag, dus waar u in ieder geval recht op heeft, alvast te betalen.
U kunt vrijblijvend rechtstreeks contact opnemen met mij of een van de andere juristen hier, bijv. via de link onder dit antwoord die u zie als u hebt ingelogd.


Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag