Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Beste,

Anderhalf jaar geleden heb ik ergens iets gehuurd. Dit is toen der tijd netjes terug gebracht en heb ik via e-mail contact gehad met het bedrijf. Hierbij is mij gezegd dat is kapot was, maar toen ik hun nog een mail stuurde heb ik geen reactie meer gekregen. Nu krijg ik anderhalf jaar later plotseling een laatste aanmaning van hun. Hier had ik verder nooit iets van vernomen, geen factuur, geen eerdere aanmaningen.

Nu is mijn vraag wat ik hier het beste mee kan doen? wat voor een recht heb ik hier tegen, of kan ik hier helemaal niets tegen doen.

Met vriendelijke groet,

Beste vraagsteller,
u hebt dus niet verweer gevoerd en gezegd dat de gehuurde zaak naar uw idee compleet en werkend terug is gebracht? De verhuurder reageert laat maar wel binnen de gestelde tijd ; van verjaring is geen sprake. Mogelijk kan rechtsverwerking een rol spelen, dan moet u de voorwaarden eens na lopen om te bezien hoe de verhuurder diende te reageren op een in niet juist ingebrachte gehuurde zaak. Als hij dat gedrag conform de eigen voorwaarden heeft nagelaten zou u een beroep kunnen doen op rechtsverwerking van de vordering.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag