Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ben vorige maand met een vaststellingsovereenkomst naar huis gestuurd. heb advies daarover ingewonnen en de overeenkomst bleek op een aantal punten niet correct. ben daarna weer gaan werken. tot op heden 1-7 nog geen nieuwe overeenkomst ontvangen. contract zou nu doorlopen tot 8-10-2013. wat kan ik nu het beste doen? als ik niet een nieuwe overeenkomst teken wat is dan de door mij te volgen weg? en zou mijn contract dan toch gewoon doorlopen tot 8-10-2013??



Ik begrijp dat u in tijdelijke dienst bent tot 8 oktober a.s. Nu er geen overeenstemming over een eerder einde van het dienstverband is bereikt, kunt en moet u doorwerken tot het einde van het dienstverband dan wel tenminste tot er wel overeenstemming is bereikt. Wat wijsheid is, hangt af van uw omstandigheden en is alleen te beoordelen na overleg.

U kunt voor hulp/meer informatie vrijblijvend rechtstreeks contact opnemen met mij of een van de andere arbeidsrechtjuristen hier, bijv. via de link onder dit antwoord die u ziet als u hebt ingelogd.


Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag