Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Begin november heb ik tijdens een agressie incident op mijn werk mijn middenvoetsbeentje gebroken. Nu heeft de verzekering van mijn werkgever, een voorstel gedaan voor de afhandeling van de letselschade. Wat kan ik hier van verwachten en op welke manier kan ik hier het best mee omgaan?
Ik gedurende 2 maanden niet kunnen werken en daarnaast voel ik nog regelmatig dat er een pijn prikkel in deze voet zit.

Geachte vragensteller,

Ik adviseer u contact op te nemen met een letselschadespecialist. Deze kan het voorstel van de verzekeraar beoordelen en kijken of dit recht doet aan uw schade en het door u geleden letsel. Dit is niet altijd het geval!

Overigens wil ik opmerken dat de hulp van een letselschadespecialist (hoogst waarschijnlijk) kosteloos is, omdat de verzekeraar deze kosten moet vergoeden.

Mocht u dat willen, dan ben ik u graag behulpzaam. Via de 'direct contact' knop, kunt u contact met mij opnemen.



Beoordeel dit antwoord:

Wat vervelend dat u nu nog veel last heeft van een incident dat in november al heeft plaatsgevonden. Ik wens u daarom een hopelijk heel voorspoedig en definitief herstel toe.
De verzekeringsmaatschappij van uw werkgever moet de gedragscode letselschade volgen. En daarom zou de verzekering u goed moeten behandelen en een fatsoenlijk voorstel moeten doen. Ik ga er van uit dat u geen ervaring heeft met de afwikkeling van letselschade. Dus hoewel de verzekeraar de zaak goed moet afwikkelen deel ik de mening van mijn collega mevrouw Smit om een letselschadejurist of advocaat in te schakelen. Nu de verzekeraar blijkbaar aansprakelijkheid al heeft erkend zullen de kosten van de jurist ook door de verzekering worden betaald. Als u juridische hulp wilt inschakelen dan kunt daarvoor vrijblijvend rechtstreeks contact opnemen met mij, bijv. via de link ' direct contact' die u - als u heeft ingelogd - ziet bij dit antwoord

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag