Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Zeilbootverhuurder betaalt borg niet terug?

Zaterdag 12 augustus had ik een zeilboot gehuurd. Bij het inleveren van de boot werd een kleine kras geconstateerd die op de foto zelfs nauwelijks zichtbaar is. Ik heb nooit gelet op de aanwezigheid van krassen, omdat het erg ongebruikelijk is voor bootverhuurders om daar een probleem van te maken. De kras heb ik overigens niet gemaakt, maar dat eindigt in een welles/nietes spel.
Ze zouden 50 euro reparatiekosten van de borg, van 250 euro, inhouden. De overige 200 euro zouden 'per ommegaande' terug op mijn rekening gestort worden. Dat gebeurde niet. Op email, telefoon en WhatsApp (al hun op de website aangegeven communicatiemiddelen) werd niet gereageerd tot ik dreigde met een incassobureau. Nu, zonder enig bewijs te delen, zouden de reparatiekosten 120 euro zijn. Op het moment van schrijven is er nog geen geld teruggestort op mijn rekening.
Ik heb advies ingewonnen van kennissen met veel ervaring van het repareren van krassen in boten. De totale kosten van deze reparatie kunnen onmogelijk hoger zijn dan 20 euro. Ik voel mij sterk opgelicht over een behoorlijk bedrag.
Het juridisch loket verwees mij door naar u. Mijn vraag is als volgt: is er iets wat u of ik kan doen om mijn geld terug te krijgen?

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag