Stel vraag

Overheid, Gemeente, Vergunning

Particulier


wij wonen twee onder 1 kap woning wij hebben dit huis 38 jaar geleden gekocht naast ons hebben 10 jaar de vierde nieuwe buren gekregen beste mensen maar nu willen ze achter uit gaan bouwen over een lengte van 8 meter en een hoogte van 3.10 meter hij mag zonder vergunning volgens hem tot 7.60 meter uitbouwen de reden is dat hij daar wil blijven wonen en in zijn tuin van zijn garage een slaapkamer en en badkamer wil creëren voor zijn oude dag ik ben daar fel op tegen omdat wij 1 meter zon over houden plus waarde vermindering van onze woning plus vrijheidsberoving plus veel minder lichtinval in de kamer graag u mening hierover

Ik ( of u)zou het bestemmingsplan er op na moeten slaan, maar ik weet bijna zeker dat een extra slaapkamer in de uitbouw een verboden functie is. Daarnaast geldt ook nog altijd het burenrecht: buren mogen elkander niet onrechtmatig hinderen door bijvoorbeeld duurzame zonlichtontneming .

Beoordeel dit antwoord:

Graag willen wij ons aan u voorstellen. Wij zijn van het SBS6 televisieprogramma ‘Mr. Frank Visser Doet Uitspraak’. In dit programma lost Mr. hooglopende kwesties en conflicten op.

Mr. Frank Visser is ruim 20 jaar geleden begonnen met het tv-programma 'De Rijdende Rechter' omdat hij vond dat alle mensen recht hebben op recht. En dat vindt hij nog steeds!

Wij hebben uw case gelezen en vragen ons af wat de situatie nu is? Wij bieden u de mogelijkheid aan om uw zaak in ons televisieprogramma te behandelen.

Als u interesse heeft kunt u contact met ons opnemen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag