Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Wij hebben een wergever die ons geestelijk en psychisch mishandeld, dit doet hij door ons regelmatig verrot scheld of dingen gewoon zoekt om je verrot te schelden zelfs, waar klanten bij zijn.Ook zegt hij dat het onze schuld is als hij failliet gaat en de klanten ook wegblijven door ons terwijl ze zelf de schuldige zijn , maar dit gewoon niet willen zien.En als je ergens niet mee eens bent dan kun je meteen mee naar kantoor en dan wordt je verteld door zijn vrouw en hij dat je je mond moet houden anders kun je vertrekken.Door dit alles heeft bijna iedereen gezondheidsklachten oa slecht slapen,pijn op de borst nachtmerries. Ook als je je ziek meld staan ze zij bij je op de stoep om te controleren of je wel echt ziek bent ,dan krijg je ook te horen dat hun ook wel eens ziek zijn en dat ze ook gewoon doorgaan zelfs als je hoge koorts hebt.En dit is nog maar een druppel. kunnen wij dit gedrag laten stoppen.



U heeft een aantal vragen die gaan over het begrip 'goed werkgeverschap' en de redelijkheid van verzuimprotocollen. Omdat uw vragen ook gaan over de gehele arbeidsverhouding en hoe u daar mee om kunt gaan is er geen eenvoudig en concreet antwoord te geven op dit forum.

Als u uw dossier wilt bespreken en indien mogelijk (laten) oplossen, adviseer ik u met mij of met een van de juristen op deze site een afspraak te maken om uw dossier en de kosten te bespreken.



Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag