Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


we hebben een afdak laten plaatsen met polycarbonaatplaten deze zitten vol condens en druppels water,met verlichting dat binnen is doorverbonden met een kroonsteentje.
nu heb ik de rekening niet betaald( 1/3 ervan)

Beste vraagsteller,
als een gekocht product een gebrek vertoont, is het in beginsel goed dat een deel van de aankoopprijs wordt achtergehouden om de verkoper te bewegen de fout te herstellen. Het is wel verstandig een ingebrekestelling te versturen ( een aangetekende brief) waarin u de problemen kenbaar maakt, zegt dat u een deel van de betaling opschort totdat het probleem binnen een redelijke tijd kosteloos is verholpen. Als u daarbij denkt wat hulp te kunnen gebruiken kunt u via de direct contact knop vrijblijvend met mij contact opnemen.

Beoordeel dit antwoord:

De wet eist dat u tijdig klaagt. De factuur ontvangen en vervolgens niet schiftelijk klagen kan u worden tegengeworpen. Als niet schriftelijk is geklaagd, dit alsnog doen en/of een eerdere telefonische of mondelingen klacht nog eens bevestigen! Laat u dit na, dan kan dat u bewijsrechtelijk opbreken als de aannemer via de rechter gaat incasseren.

Beoordeel dit antwoord:

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag