Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Wat zijn de beste stappen die ik kan zetten om mijn re-integratie tot een goed einde te brengen?

Ik heb een waarschuwing gekregen tijdens mijn re-integratie.

Deze waarschuwing is geheel onterecht, op basis van een email die ik heb verstuurd waarin ik duidelijk mijn grenzen aangeef (advies van de bedrijfsarts). De werkgever geeft in deze waarschuwing aan dat ik niet meewerk aan mijn re-integratie, terwijl dit juist andersom geldt.

Ik heb een documentatie opgebouwd waarin duidelijk wordt dat ik mijn best doe, en de communicatie met de werkgever niet soepel loopt vanwege laksheid vanuit de kant van de werkgever. Om een voorbeeld te geven, ik heb tijdens mijn re-integratie (ondertussen ruim 2 maanden in gang) géén gesprek gehad met mijn manager en houdt mijn manager geen rekening met mijn re-integratie.

Wat zijn de beste stappen die ik kan zetten om dit tot een goed einde te brengen?

Re-integratie en alle (juridische) problemen die daarmee gepaard gaan is ingewikkeld. Complex, maar ook zeer interessant voor de gespecialiseerde advocaat. Uit uw verhaal proef ik een beetje de sfeer van dossieropbouw (aan beide kanten). Het lijkt me dan ook verstandig zsm contact op te nemen met een gespecialiseerd arbeidsrecht advocaat. Vaak is het eerste gesprek (max. half uur) gratis, zoals op mijn kantoor.

Beoordeel dit antwoord:

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag