Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Wat moet ik doen met conflict over energieleverancier?

Energie,

Geachte heer/mevrouw,

Namens een vriendin van mij zou ik u graag de volgende vraag willen stellen.

Zij heeft sinds kort een conflict met haar vorige energieleverancier. Zij heeft een naheffing gekregen van 12.000 Euro. Zij woont alleen in een appartement van 80 vierkante meter. Zij woont nu overigens in Frankrijk, maar heeft haar appartement aangehouden. Alles heeft zij voor vertrek afgesloten, behalve 1 lampje dat zij op een tijdklok heeft staan.
Deze naheffing is geschat en de leverancier wil niet aangeven hoe ze op dit bedrag uit zijn gekomen. De deurwaarder is ingeschakeld door de leverancier en zij moet dit bedrag voor, meen ik, 9 februari betalen. Zij heeft dit bedrag niet. Nu is zij bang dat ze naar de rechter moet en wil hierom een advocaat inschakelen of een jurist, maar in ieder geval iemand die haar belangen bij de kantonrechter, kan behartigen voor haar. Zij kan nu niet naar Nederland omdat Frankrijk de grenzen dicht gaat doen vanwege Covid19.

Ik hoop dat u iets voor haar kunt doen. U kunt mij benaderen als contactpersoon.

Al vast bedankt en ik zie uw reactie graag tegemoet.

Marieke

Goedemiddag, wat een vervelende situatie. Mevrouw kan contact met mij opnemen indien zij wenst. Wij zouden haar hierin kunnen bijstaan.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Dank voor uw snelle reactie. Ik kan op voorhand wel melden dat zij, indien zij een advocaat nodig heeft, een pro deo advocaat zoekt.

Ik zal in ieder geval dit doorgeven aan haar. Nogmaals hartstikke bedankt.


Ik behandel ook zaken op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand, ook wel de toevoeging genoemd. Of iemand hiervoor in aanmerking komt hangt af van de hoogte van het inkomen en het vermogen van die persoon.

Beoordeel dit antwoord:

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag