Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Wat mag ik in een verklaring onder ede verklaren?

Ik ben bezig met het opzeggen van een Timeshare contract, nu heb ik na veel communiceren eindelijk een document ontvangen uit de USA om het "eigendom" terug te geven aan de timeshare organisatie een zogenaamd "deed in lieu of foreclosure" document.
Daarbij vragen ze om een verklaring onder ede in te vullen, hierin staat de onderstaande vraag, (heb deze naar het Nederlands vertaald zie hieronder

"Ik heb nooit met een timeshare-exit bedrijf, advocaat of advocatenkantoor gewerkt ter bevordering van mijn pogingen om ofwel de annulering van, ofwel een akte van teruggave te ontvangen met betrekking tot de Transactie."

Nu heb ik in het verleden een contract afgesloten met een malafide bedrijf dat timeshare ontbinding zou regelen, dit is alleen nooit gebeurd en de eigenaren van dat bedrijf staan op dit moment voor de rechter voor oplichting.

Nu is mijn vraag moet ik dit bedrijf bestempelen als timeshare-exit bedrijf, omdat dit geen legitiem bedrijf blijkt te zijn

Waarschijnlijk zal op uw overeenkomst Amerikaans recht van toepassing zijn. Dan is verstandig om een deskundige op dat gebied te raadplegen.

Beoordeel dit antwoord:

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag