Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Wat kan ik doen tegen overlast van mijn buren?

Al 6 jaar woon ik in een nieuwbouw huurwoning. 1.5 jaar geleden heb ik nieuwe buren gekregen. De huizen zijn erg gehorig en al 1.5 jaar zit ik dagelijks in gillende, schreeuwende kinderen die de hele dag door het huis heen rennen. Ook gaat de TV sinds een aantal maanden harstikke hard aan. Inmiddels is voor mij de situatie zo erg geworden dat ik niet meer thuis ben in mijn huis. Het brengt me ontzettend veel stressklachten waardoor ik ook niet goed meer functioneer. Mijn werkgever zegt inmiddels dat ik overspannen ben.

De woningbouw doet vrij weinig, ze hebben bemiddeling gedaan en komende week komt er nog weer een gesprek maar het helpt allemaal niks. De buren zeggen wij doen dat niet. Het is hun verhaal tegen het mijne. De wijkagent zegt het zijn leef geluiden ik kan er niks aan doen.

Mijn vraag is wat voor stappen kan ik juridisch nemen tegen de woningbouw? Uiteindelijk heb ik bij hun een contract ondertekend waarin staat dat zij mij woongenot moeten garanderen want ik betaal daar immers voor.

Kunnen jullie mij daarin helpen?

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag