Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Wat is leidend een VSO of schriftelijke afspraak per e-mail/brief?

Beste mevrouw/heer, ik heb sinds dec 2013 een eigenwoning gelegen boven een winkelcentra (andere eigenaar) Deel uitmakend van een VVE. De VVE is opgebouwd uit drie partijen waarvan de woningeigenaren (waar ik deel van uitmaak) een stemrecht van 9/57e heeft. De twee andere partijen: 28/57e resp 20/57e. Dit voor de beeldvorming.
Ik betaal een maandelijkse vve bijdrage voor het woongedeelte en de parkeerplaats. Nu wordt per 2022 en vooralsnog alleen voor 2022 de vve bijdrage voor het woongedeelte met 111,- verhoogd, dit komt doordat er bouwkundige aanpassingen nodig zijn, omdat er gebruik is gemaakt van bubbledeck breedplaten.
Het bureau (x) wat de vve administratie en dergelijk verzorgd heeft schriftelijk bevestigd zij er alles aan doen de kosten te drukken maar kunnen deze niet maximaliseren. Na dit schriftelijk gebaar is ons een VSO voorgelegd met artikel “alle kosten, schulden en aansprakelijkheden die voortkomen uit de werkzaamheden waaronder uitdrukkelijk begrepen de in de kostenraming opgenomen kostenposten, de dervingskosten, de kosten van projectmanagement en overige noodzakelijke advieskosten worden overeenkomstig de onderverdeling en het bepaalde in de VSO gedragen en betaald”. Mijn vraag: wat is leidend de eerdere schriftelijke toezegging of de VSO waar bureau x geen onderdeel van uitmaakt.
Een reactie zie ik met belangstelling tegemoet.

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag