Stel vraag

Overheid, Gemeente, Vergunning

Particulier


Waarom wordt mijn blokkade op kenteken RDW al meer dan 10 jaar gehandhaafd?

Geachte, ik heb rond 2005+ een bezwaarschrift geschreven aan het RDW, omdat ik het niet eens was met het opnieuw betalen van de jaarlijkse verlenging van de noodgedwongen schorsing van enkele van mijn voertuigen en op grond van het recht op vrijstelling van betaling niet betaald. De verlenging werd door RDW geweigerd, werd de schorsing tegen mijn wil opgeheven en heb hiertegen protest aangetekend, te meer daar RDW nooit een geldige uitspraak op bezwaarschrift heeft gedaan: Feitelijk had ik hierdoor niet langer de bewijslast.
Op grond hiervan heb ik ook bezwaarschriften ingediend bij de belastingdienst en RJID, die eveneens onbeantwoord bleven. De honderden aanslagen, vervolg aanslagen herinneringen, dwangbevelen, boetes, inbeslagnames, deurwaarders, etc. heb ik dan m.i. ook terecht niet betaald met als gevolg: blokkades op bankrekening, op ID nummer RDW kenteken, inbeslagname auto (uit oprit), 8 dagen gijzeling, arrestatie met pepperspray, etc, etc, kortom mijn leven is gewoon doelbewust gestolen. De blokkade op kenteken en wegvervoer duurt nu al meer dan 10 jaar en kan gedurende die tijd geen voertuig op mijn naam schrijven. Ik vind, dat ik op zijn minst toegang heb op voertuigen, waar de belastingdienst geen heffingen op kan doen gelden, zoals op oldtimers, elektrische auto's, bromfietsen (te meer daar het kenteken hiervan werd ingevoerd vanwege diefstal en niet om belastingtechnische redenen), laat staan elektrische bromfietsen:
Ze kunnen wel een koelkast verbieden!
In eerste instantie wil ik opheffing van de blokkade voor deze voertuigen bewerkstelligen; mijn elektrische scooter staat hier al 8 jaar stil en heeft nog maar 60km kunnen rijden!
Voor mijn schade heb ik diverse instanties wel al aansprakelijk gesteld.
Wat kan ik doen?
Is e.e.a. niet verjaard.
Ik wil u geen stukken overleggen, omdat ik het nog vrijblijvend wil houden.
Met vriendelijke groet,

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag