Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Waarom blokkeren leden van mijn VVE de installatie van een 230volt stopcontact?

Sinds oktober ben ik in het bezit van een volledig elektrische auto. Als bezitter van een eigen parkeerplek in de parkeergarage
heb ik aangevraagd om op mijn kosten een laadpaal te laten installeren. Na gedegen onderzoek van het bestuur dat mijn verzoek ondersteunde blijken er nogal wat haken en ogen te zitten aan een dergelijke installatie ( brandveiligheid / verzekering etc.)
Bij mijn auto is echter ook een zwakstroomlader geleverd die met 10 Ampère de auto ook langzaam vol druppelt. Het bestuur heeft mij tijdelijk toestemming gegeven om m.b.v. een verlengsnoer op deze manier mijn auto te laden. Omdat dit voor mij een prima oplossing zou zijn heb ik voorgesteld om op mijn kosten een 230volt stopcontact inclusief Kwu.meter te laten installeren.
Hiermee zou het probleem van losse verlengsnoeren uit de wereld zijn en kan ik de afgenomen stroom eerlijk verrekenen.
Op de ALV waarbij ik vanwege vakantie niet aanwezig was hebben leden bezwaar gemaakt tegen deze oplossing. Mijn concrete vraag is : Heb ik als eigenaar het recht om een stopcontact te laten installeren en dit te gebruiken om mijn auto middels een veilige zwakstroomlader van stroom te voorzien?

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag