Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Voucher ongeldig?

Twee jaar geleden heb ik een vakantie voucher gekregen van een vakantiepark. Wegens ziekte en overstroming van de te bezoeken stad (niet het park zelf) konden we niet gaan. In de loop der jaren bleek dat gaan niet meer mogelijk zou zijn en heb ik mijn geld teruggevraagd. Dat werd geweigerd met de mededeling dat de voucher onbeperkt geldig was en ik maar moest afwachten tot ik kon gaan.
Uiteindelijk met veel moeite werd gezegd dat ik de voucher ook aan derden mocht geven. Daarop geprobeerd toch mijn geld terug te krijgen. Vanwege irritatie door hun gebrek aan empathie en coulance werden heen en weer vervelende mails en telefoontjes gewisseld.
Ik heb proberen duidelijk te maken dat het onnodig moeilijk werd gemaakt terwijl mijn leven al moeilijk genoeg was.
Uiteindelijk heb ik het laten rusten en na lange tijd van ellende en stress in mijn leven iemand gevonden die ik de voucher gunde.
Daarop bleek de voucher niet te werken. Contact met vakantiepark gehad. Zij vonden het teveel gedoe met mij en ze hadden al zolang niks gehoord dus hebben zij eenzijdig zonder mededeling de voucher ongeldig gemaakt.
Ik ben dus en mijn geld en mijn voucher kwijt.
Kunnen zij dit zomaar doen? Of heb ik gewoon recht om die voucher onbeperkt te houden en erover te beslissen wanneer ik wil?
Ik hoop dat jullie mij hierop een antwoord kunnen geven. Als ik in mijn recht sta, wil ik er zeker een zaak van maken. De waarde van de voucher is 562 euro. Voor mij erg veel geld.

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag