Stel vraag

Politie, Justitie

Particulier


Voorkomen uithuiszetting?

Ik leef de laatste 7 jaar in isolatie. Heb vaak hulp gezocht bij de desbetreffende hulpinstanties, maar deze kunnen mij en willen mij niet helpen.
Ben zo gek gemaakt door deze zogenaamde 'hulpverlening' dat ik in januari 2022 zelf een keuze heb gemaakt om nog voor ENKEL mijn TINNITUS hulp te zoeken bij de huisarts, omdat al mijn problemen niet worden erkend. Echter bleef de ontkenning en werd weer doorverwezen zonder dat er hulp kwam voor mijn tinnitus en angsten. Ben er herhaaldelijk geweest en herhaaldelijk doorverwezen en afgewezen.

Zelf vanuit mijn isolatie toch nog een hele verhuizing geregeld in de zomer van 2022 en door slechts 1 enkele email is mijn verhuizing (die ik zelf regelde) afgezegd door de politie die probeerde binnen te breken.
Dit gedrag vind ik erg vervelend dat ik simpel hulp vraag en ik krijg grof geweld naar mij toe.
Mensen die ZEGGEN dat ze kunnen HELPEN maar vervolgens torpederen ze mijn leven. Elke keer opnieuw.
Nu was het zo dat ik zat te wachten of die zogenaamde hulp écht zou komen deze keer; is de politie wéér opnieuw binnengevallen (februari 2023) door een melding van de zogenaamde "bezorgdheid" terwijl ik verdomme zit te wachten op een persoon die eventjes kan tillen of helpen met het indelen van mijn leven. Hier zijn geen ingewikkelde procedures voor. Elke keer als ik ook maar iets wil verwoorden qua persoonlijke problematiek, dan wordt er van bijzaken een hoofdzaak gemaakt of er worden dingen geëist waar ik geen baat bij heb, zoals het sociaalwijkteam.

Ik had onlangs contact met een medewerker van de zoveelste "gezondheidsdiensten" die in Nederland zijn gevestigd die nu óók mij zit te manipuleren. Hier heb ik ook geen baat bij, aangezien ik ook al bij de rechter ben geweest om huisuitzetting te voorkomen én vele jaren bij hulpinstanties én bij de verhuurder én bij de stadsbank geweest.
Zit namelijk in een bijstandsuitkering en heb geen vermogen om ook maar iets te doen in het leven. Kreeg een verhuiskostenvergoeding waarmee ik alles zelf alleen kon regelen, maar deze verhuizing is stopgezet door mijn verhuurder/portaal -> DEGENE die mij zou helpen. Dit is geen hulp. Ik zat te wachten en er was niks, dus deed ik het zelf maar weer. Maar wat nodig is om mijn situatie te begrijpen is dat ik helemaal geen inkomsten heb. Die bijstandsuitkering is nét genoeg om iemand in leven te houden maar niet genoeg om van te leven. Dit is niet moeilijk te begrijpen toch? Dus als ik een beetje geld over heb nádat ik alles moet 'terugverhuizen' (omdat de gehele verhuizing al geregeld was, moest alles worden teruggedraaid) en zit te wachten, wat gebeurt er dan?
Ik ben toen maanden lang genegeerd en dat beetje geld dat over was is nu ook op en heb nu helemaal niks meer. En dan zitten de hulpverleners waarmee ik spreek maar vreemd te kijken dat het geld weer op is. Ze snappen NIET dat ik letterlijk zit te wachten en te staren tegen mijn muren en beeldscherm terwijl ik op mijn stoel zit te wachten. Om vervolgens een reactie te krijgen dat zij op mij zitten te wachten? "Uw dossier staat nog open" "We hebben nog niks vernomen" en noem maar op.

Hier vecht ik nu al bijna een jaar tegen en ze proberen nu mij slechts onder controle te krijgen door middel van mij te dwingen naar het sociaalwijkteam te gaan voor die zogenaamde "hulp". Die vieze leugens die als een wortel op een stok wordt voorgehangen.
Deze persoon vertelde mij opnieuw leugens en heb deze keer ook hard bewijs dat er opnieuw gelogen is tegen mij. Twee weken geleden keek ik hen nog recht in de ogen en ze beloofde hemel en aarde. Natuurlijk is hier niets van waar en ben van mening dat er veel mensen op deze plekken zitten die hier niet zouden horen te zitten.

Graag zou ik juridische stappen willen ondernemen maar ik zit enkel in een bijstandsuitkering en heb totaal geen vermogen. Zoals het er nu uitziet, komt die huisontruiming er ook binnen enkele weken.

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag