Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Voetstoots

Antwoord: Het spijt ons zeer dat de door u gekochte kavels niet aan u verwachtingen voldoen.
Troostwijk veilt ‘voetstoots’ met afwijzing van elke aansprakelijkheid jegens haar aangaande de status van kavels en garanties. Dit is vermeld in de door u geaccordeerde Algemene Veilingvoorwaarden. Het betreft veelal gebruikte goederen uit een faillissement of bedrijfsbeëindiging. Het kopen van kavels op veilingen komt volledig voor verantwoording van de koper.

Wij trachten de omschrijvingen zo nauwkeurig mogelijk te maken en als er zichtbare defecten zijn, zullen onze medewerkers dit in de kavelomschrijving te vermelden. Echter, is het ons niet altijd bekend wat de status is van kavels, hetgeen de expliciete reden is waarom wij de kijkdagen organiseren. Geïnteresseerden hebben tevens een onderzoekplicht.
Wij adviseren geïnteresseerden dan ook altijd om naar de kijkdagen te gaan, alwaar alle kavels grondig geïnspecteerd kunnen worden. Wij zijn geen producent of leverancier van de goederen. Troostwijk is een veilinghuis dat kavels ‘as is, where is’ beschikbaar stelt aan de hoogste bieder op diens eigen verantwoording.

De uitlever dag is het moment om uw kavel (nogmaals) te controleren. Als u niet tevreden bent is dat het moment om het kavel achter te laten en de medewerker ter plekke melding ervan in het systeem te laten maken. Zodra u een kavel meeneemt vanaf de afhaal locatie dan is de koop definitief. Tevens wordt u gevraagd of u akkoord bent en wordt dit door de persoon die u helpt afgetekend en bent u juridisch eigenaar geworden van de kavel.

Hoezeer wij ook betreuren dat het kavel niet in de staat verkeert zoals u misschien had gehoopt, kunnen wij u in deze niet verder van dienst zijn.

Klacht: We hebben een grote klacht over de onderstaande 3 toiletten (zie factuur). We dachten hoge kwaliteit toiletten te hebben gekocht.
We zijn zeer ontstemd dat het geverfde/ gespoten toiletten blijken te zijn. De verf bladdert af. We hebben vrij kort na installatie al plekjes waar de verf is afgebladderd ontdekt en het is van kwaad tot erger.
We voelen ons zwaar opgelicht.

We hebben ze geïnstalleerd op rondom 29 januari 2021.

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag