Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Vijf jaar bewind voering normaal?

Wordt moe van mijn bewindvoerder had vanaf 1 mei klaar moeten zijn met schulden zei ze zelf tegen mij. Toen ze die dag was gekomen wou ze het niet beƫindigen.
Toen heb ik opheffing gevraagd bij de rechter duurde nog bijna 4mnd om voor de rechter te gaan. Rechter beslist dat het moet beƫindigen. 1 sept tot nu toe heeft ze een paar bijlage gestuurd voor mij in m'n mails maar verder niks meer. Ik hoor niks van haar terwijl vandaag 1 sept had het klaar moeten zijn.
En nog zag ik op die eindrekening verantwoording dat ik nog 10.000 aan schulden heb, maar staat ook erbij schone lei. Kreeg ik een hoge bedrag van meterstanden in 2021 had ze dat ook moeten regelen voor mij kwijtschelding, omdat ik zat nog met schulden. Heeft ze niks gedaan. Zelf bellen voor een afspraak voor onderzoek in m'n huis. Wilde ze niet. Uiteindelijk iemand heeft mee geholpen met een brief schrijven naar haar. Toen heeft ze toch die afspraak geregeld. Woningbouw heeft iemand gestuurd voor onderzoek. Zag ik in die mails van gisteren die ze heeft voor mij gestuurd dat de meterstanden wel goed zijn. Ik ging er vanuit dat zij me 5 jaar erin heeft laten zitten en bijna niks voor me gedaan heeft.
Want nu 1 sept is het klaar, maar nog niks van mevrouw gehoord.
Kunt u mij helpen om te weten hoe of wat want 5 jaar bij bewindvoerder en nog niet klaar met meer dan 10 duizend euro aan schulden, volgens mij kan dat niet, nooit van gehoord. En de eindrekening en verantwoording zou ik nog binnen 3mnd ontvangen. Mijn vraag klopt dit allemaal?

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag