Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Verplicht te betalen voor niet goed uitgevoerde opdracht?

Ik heb 150 boeken laten drukken bij een drukkerij. Het gaat om de tweede druk. Ze hebben hebben zelf per ongeluk een ander bestand gebruikt en daardoor niet de tweede maar de eerste editie gedrukt. Ik kan de boeken dus zo niet gebruiken. Een oplossing zou zijn om er een blad uit te halen en deze er in te plakken maar het blijft een lapmiddel. Bij de eerste druk gingen er ook al veel dingen mis en zijn ook niet altijd even netjes opgelost. Nu wil ik eigenlijk de factuur niet betalen maar ook de opdracht niet meer door hun laten herstellen, het vertrouwen is weg en ik ga liever naar een andere drukker. Maar kan dit juridisch?

Hierin zult u eerst de drukker in gebreke moeten stellen omdat hij de opdracht niet correct nakomt met het verzoek een en ander te herstellen. Blijft dit uit dan pas kan u nadere maatregelen nemen.

Met deze procedure kan ik u in bijstaan. U mag daarvoor middels mailadres: groenewegenjuristen@gmail.com nader contact met mij opnemen of middels dit platform. Heeft u nog vragen stel ze gerust.

Beoordeel dit antwoord:

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag