Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Verkoop van een recreatie park met mijn vaste stacaravan 9 m. lang met vaste gesloten veranda 9 m.

Eigenaar van recreatie park wil zijn recreatie park verkopen (krijgt hier mogelijk/waarschijnlijk een grote zak met geld voor!). Nu worden wij ( ik sta dit jaar 11 jaar op dit recreatie park van 1 maart tot 31 oktober totaal kosten € 1900,00 per seizoen sta-geld!) mogelijk gedwongen om plaats te maken voor een nieuwe eigenaar, die zal ongetwijfeld vakantie huizen willen gaan bouwen. Kan ik zomaar gedwongen worden met mijn 9 meter lange stacaravan met vaste overdekte 9 meter lange gesloten veranda (wij staan hier van 1 maart tot 31 oktober elk jaar) te moeten vertrekken?
Als wij gedwongen moeten vertrekken hebben wij dan recht op een schadevergoeding? Het is vrijwel onmogelijk om alles af te breken, dat is kapitaal vernietiging. Als wij gedwongen moeten vertrekken hebben wij dan recht op een schadevergoeding of mogen wij bij verkoop van het recreatie park gewoon op het park blijven?

Graag uw oordeel hierin.

Uiteindelijk wel als er een gedegen plan is. Hopelijk gelden dan voor u de Recron voorwaarden. Daar staat vrij in detail in besproken wat er dient te gebeuren en het compensatieverhaal.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

De eigenaren zijn geen lid en/of aangesloten bij Recron!

Graag uw advies/oordeel hierin.

Mvg. Jerry Egter


Dan gelden de voorwaarden en de wet en eventueel rechtspraak. Maar gezien het feit dat ( door en door aan de wet getoetste )Recron voorwaarden toestaan dergelijke afkopen in verband met herstructurering betekent wel dat dat redelijk is en dus kunt u een gelijk eindresultaat verwachten in een niet Recron zaak.

Beoordeel dit antwoord:

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag