Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Verborgen gebreken chalet?

De verkopers van het chalet zijn niet eerlijk en netjes geweest. Zoals een veel te hoge aankoopbetaling vragen van € 30.000,- , die ik heb teruggebracht naar € 3000,-. Verder bij de aankoop kreeg ik bij de receptie van het park een gemailde brief aan hun (verkopers) dat het chalet niet meer verkocht mocht worden op het park. Ik moest daar even van bijkomen. Naar huis gereden en mijn vriend weggebracht. Werd ik min of meer onder druk gezet want ze zou zondag naar Barcelona gaan en andere gegadigden. Uiteindelijk naar 52.500,- teruggebracht in plaats van 59.000,-

Bleek dat de keuring niet goed gedaan was, badkamer niet in orde. Miste meubel(s) en misleid naar de ‘nieuwe’ afwasmachine. Bleek later dat de airco verwarming het ook niet deed.

De keuringspunten om te doen waren slordig afgewerkt. Dak niet schoongemaakt. Maar als klap op de vuurpijl de badkamer. Die ze willen vergoeden maar toch nog heel moeilijk over doen. Moest via hun, via een goedkoop buitenlands mannetje en alleen bepaalde delen. Wij hebben dat tegengehouden en om een onafhankelijk persoon gevraagd. Dat het meeste eruit moest. Ze wilden eerst alleen kitnaden doen maar er zit ook vocht e.d. Ze gaan nu wel akkoord, maar offerte en facturen eerst met hun en hun hebben weer gezegd, vloer, verplaatsen cabine en terugplaatsen. Blabla.
Chalet achter zit ook een rottingsplek. En schuur is ook van achter slecht. Zelf nog veel bladeren enzovoort weggehaald en schoongemaakt.

Nu doet de airco/verwarming het ook niet à € 2000,- en doen ze ook vaag (ja dat was bij ons nog niet)”, stekker eruit en resetten, wat niet te fixen is)

Deze mensen hebben de boel expres lopen flessen en hebben überhaupt daar ook niet gewoond. (Alleen voor verhuur). Tegen ons larie verkocht dat ze er zelf gebruik van maakten. En weten niks af van hoe dingen werken. Ook hebben ze een brand in de keuken van jaren geleden verzwegen.

Maar contract klopt volgens mij ook niet.
Ik wil ze hier voor het blok mee zetten. De prijs is te hoog geweest. En wil ze dreigen met een deel aan mij tegemoet te komen of ontbinden en onteigenen.

Ik wil hier graag wat advies in.
Ik sta volgens mij heel sterk, heb een hoop betaald maar wil waar voor mijn geld en ben pislink.

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag