Stel vraag

Overheid, Gemeente, Vergunning

Particulier


Valse rapportage opgesteld bij verblijven in chalet?

Wij zijn in het bezit van een recreatiewoning te GEMEENTE. Eigen chalet op eigen grond. Nu is het zo dat bij een controle van de gemeente onze aanwezigheid in het recreatiepand is vastgesteld. De rapportage die men daarna heeft opgesteld, is echter niet naar waarheid ingevuld. Wij hebben daar dan ook bewaar tegen gemaakt. Wij kunnen echter een boete krijgen van € 5.000 tot €30.000,- per gebeurtenis. In ons eigen pand! Wij moesten dan ook bij een hoorzitting j.l. 03 november van de gemeente aanwezig zijn. Er is trouwens ook vastgesteld dat er geen limiet is voor het aantal aan een gesloten dagen dat je in het recreatiepand mag verblijven. Dat wil zeggen geen woon-werkverkeer, wat in ons geval ook niet van toepassing is. Maar wel 365 dagen per jaar mag recreëren. Wij zijn geregistreerde inwoners van de gemeente.
En wij hebben een postadres in NAAM GEMEENTE. (Een eis van gemeente). Mijn bedrijf is ook tevens geregistreerd te NAAM GEMEENTE. En ik kan aantonen dat er huur betaald wordt € 500,- p.mnd.
Ons hoofdverblijf is een geregistreerde eigen woning in het Buitenland. Waar wij regelmatig naar toe gaan. Tot nu toe is er nog geen besluit van de hoorzitting maar er werd mij aangegeven toch te beraden ... wat te gaan doen.... als het besluit negatief voor ons zou uitpakken.


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag