Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Zakelijk


Uitzetting kapsalon vanwege renovatie

17 jaar lang heb ik een bedrijfsruimte gehuurd bij sociale woningbouw vereniging. Ik wordt nu gedwongen te verkassen zonder duidelijk uitzicht op een realistische en haalbare oplossing voor het voortzetten van de kapsalon. Niet op de vertrouwde locatie, en niet op een alternatieve locatie. Kortom hoe kan ondanks opgebouwde huurrechten de woningbouwvereniging zo halsstarrig zijn en niet bereid zijn tot een passende oplossing te komen. Hoe kan ik ze hiertoe bewegen ? Wie kan mij juridisch bijstaan en hen helpen inzien dat ze meer kapot maken dan alleen een ondernemer met gezin.

Of u kan worden gedwongen te verkassen hangt primair af van de inhoud van uw huurcontract. Als u wilt, wil ik met u naar de inhoud van uw huurcontract kijken en beoordelen of er iets is dat u er tegen kunt doen.
Daarnaast kan de verhuurder beƫindiging van de huurovereenkomst vorderen op grond van dringend eigen gebruik (renovatie valt daaronder). Daarbij is het van belang of het daadwerkelijk om renovatie gaat of dat het groot onderhoud betreft.

Beoordeel dit antwoord:

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag