Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Zakelijk


Toilet te hoog afgesteld

De aannemer heeft een toilet in de badkamer geplaatst die te hoog is afgesteld. Hij legt "de schuld" bij de leverancier dat die de verkeerde pot geleverd heeft. We hebben daar contact meegehad en die hebben uitgezocht dat de bestelde is geleverd. Ook hebben ze van de technische dienst nogmaals de tekeningen van het toilet meegezonden bij de email.
Dit doorgegeven aan de aannemer. Er is geprobeerd om met een verlengstuk, waardoor de pot juist verhoogd kan worden, deze omgekeerd te plaatsen, maar de loodgieter gaf ook aan dat er dan veel vuil kan blijven hangen en dat dat een verstopping kan geven.
De aannemer geeft aan uit coulance een nieuwe wc bril te willen plaatsen, maar dat scheelt niet veel met degene die er nu op zit.
Het gaat om ca 4 cm te hoog.
We hebben over dit alles mail en app-contact gehad. Tevens zijn er foto's gemaakt waarop duidelijk te zien is dat het boven toilet hoger is afgesteld dan het beneden toilet. Boven kan ik er net bij met mijn punten van de tenen. Gevolg: kramp in de benen bij het zitten.
Ik heb een plank nodig. Dit vind ik 's nachts gevaarlijk, want die ligt los.
Dit is niet wat ik verwacht van een en suite.
(Boven is een vlakspoeltoilet en beneden een diepspoel.)

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag