Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Toestemming gehad maar niet mogen kamperen.

De sta caravan moet er eind dit seizoen af. Daarom hadden wij besloten hem vorig seizoen weg te doen. Wij hadden een hobby landhuis gezien en wilde die graag.
Had het aangevraagd en had uiteindelijk toestemming. Na toestemming op 4 mei 2021 gingen ze de voorwaarden voor seizoen 2022 veranderen en is niet gemeld. Wel vroegen ze hoe groot hij was met trekhaak. Dat stond niet in de voorwaarden van 2021, dus de lengte was goed 7,50 meter zonder trekhaak Uiteindelijk de hobby aangeschaft en neer gezet omdat ik toestemming had.
Kreeg ik in oktober een gesprek dat ze een fout hadden begaan om toestemming te geven en ze zouden nog op dat gesprek terugkomen. Toen kreeg ik op 17 november bericht dat ik er dit seizoen niet op mag en of ik hem ook uit de stalling wil halen.
Heel raar want heb stalling netjes betaald in het kantoor en dat was al in september.
De caravan heeft ook al gestaan op de camping afgelopen seizoen. En nu mag hij niet omdat n caravan maar 8 meter inclusief trekhaak mag zijn. Kom ik op de camping staan er meerdere caravans die groter zijn dan 8 meter inclusief trekhaak.
Dan mag ik ook staan. Heb m eerder uit de stalling gehaald en bij n ander gestald en n vouwwagen aangeschaft om toch nog te camperen dit jaar. Maar wil wel graag weer dat mijn caravan erop mag

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag