Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Zakelijk


Stiekem foto's genomen door de kwaliteitsmanager

Na een negatieve werkbeoordeling 23 december 2021 en daarop volgende uiteenzetting(en) gaf de manager (kwaliteit OLVGlab.bv) aan dat zij stiekum foto's had gemaakt tijdens een werkoverleg. Ik was daar behoorlijk pissig over. Op mijn reactie reageerde ze dat ze deze wilde gebruiken als ondersteuning in gesprek met mij. Ze gaf aan dat de foto's had verwijderd, echter geen excuses. Ik heb mijn werk bij een andere afdeling binnen het OLVGlab bv voortgezet, en helaas is mijn contract niet verlengd. Door traineren van hun kant omtrent de eindafrekening ben ik het zat aan het worden, en wil in principe onderzoeken of aangifte een mogelijkheid kan zijn om voor eens mn ' tanden' te laten zien, en helaas op een andxere manier een punt er achter te zetten
Ik ga er mee naar bed en sta er mee op. Het belast me toch wel. Ook nu ik op de eindafrekening niets meer met deze werkgever te maken (wil) heb(ben) Privacy en vertrouwen is geschaad, en ook dan nog eens werkeloos (na 37 jaren werk).
Wat kan ik doen en is valide en wijs? Graag advies
met vriendelijke groet,

Ik adviseer u op deze website geen namen van bedrijven, personen e.d. te vermelden. Indien u over uw zaak wilt overleggen, mag u gerust vrijblijvend contact met mij opnemen (06-30575754).

Beoordeel dit antwoord:

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag