Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Sportschool abo overgenomen na faillisement

Mijn sportschool ging failliet in de eerste golf van corona (mrt 2020). het is toen overgenomen door een andere organisatie die al in de buurt zat. Zij hebben een vergelijkbaar aanbod en dus ging ik akkoord met het voorstel.
Het voorstel was dat als ik nog een half jaar open had staan bij mijn vorige sportschool ik een half jaar gratis bij de nieuwe organisatie kon sporten en daarna voor die periode wel een abo moest afsluiten, dus een half jaar 'gratis' en een half jaar betaald bij hun.
Nu is het zo dat ik totaal niet tevreden ben, hoewel zij een vergelijkbaar aanbod hebben zijn er veel grote verschillen. De service is veel slechter, de trainers zijn niet helemaal mijn smaak, de groepsgrootte is echt te groot en helemaal niet persoonlijk, geen fijne sfeer. Terwijl ik de persoonlijke aandacht en sfeer bij mijn vorige sportschool juist zo fijn vond en dat een hoofreden was om daar te sporten. Ook mis ik de extra trainingen die mijn vorige sportschool organiseerde voor hun leden.
Nu zou ik dus graag van mijn abonnement af willen. Kan dat? Ik zou graag willen weten of dit voldoende redenen zijn en hoe ik dat aan moet pakken. Een vriendin van me is met deze redenen naar hun gegaan en zij geven niet toe en laten haar niet gaan.. kan dat? Mogen zij dat weigeren?

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag