Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Sportcontract niet ontbinden na diagnose?

Ik heb een aanmelding gedaan voor 8 lessen borstcrawl cursus. Dinsdag 10/10 heb ik de diagnose Lichen Sclerosus gekregen. Buiten dat mijn leven op zijn kop staat, is mijn behandeling 'vet houden' (dus smeren met zalf) om te zorgen dat de huid niet droog wordt. Zwemmen wordt niet direct afgeraden, maar alleen wanneer ik alles heel vet met vaseline insmeer. U begrijpt dat ik mijn huid met rust wil laten en het niet wil verergeren. Ik weet nog niet in welk stadium ik zit, het kan verergeren en kan minderen. Ik heb de zwembadcoach mijn verhaal gedaan en gevraagd te annuleren. De algemene voorwaarden geven aan dat zelfs bij medische zaken, er geen restitutie is. Ik kan een voucher krijgen die binnen een jaar gebruikt moet worden met een doktersverklaring (en die geven niet zomaar een verklaring af). Ik weet alleen niet hoe het bij gaat ontwikkelen, het kan ook verergeren. Zie hier de algemene voorwaarden https://mijnzwemcoach.nl/algemene-voorwaarden

Wat kan ik hier alsnog aan doen? Ik wil het cancellen en daarmee mijn geld teruggestort krijgen. En ja, ik heb de algemene voorwaarden niet gelezen. Ik had ook niet verwacht dat mijn lijf ziek is. LS is een ernstige aandoening en dat wil ik niet belasten met het chloorwater.
Hopelijk kunt u mij adviseren of helpen hoe ik de cursus kan cancellen en mijn geld retour krijg. Stress om dit soort zaken kan ik er nu echt niet bij hebben.

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag