Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Smartengeld voor medische misser?

Anderhalf jaar geleden liet een orthopeed na om te kijken naar een uitslag van de MRI waarbij vermeld stond dat ik een pathologische breuk had in mijn scheenbeen waarmee ik dientengevolge een half jaar met deze breuk heb rondgelopen totdat ik het ontdekte bij het lezen van mijn dossier.
Uiteindelijk kreeg ik een nieuwe knie, daar van mijn knie niets meer over was dan gruis. Er werd ook een pin in mijn scheenbeen getikt, helaas dwars door het scheenbeen heen. Verder is hier niets meer aan gedaan waardoor de pin nu naast de schacht staat. Onverantwoord vond de arts en binnenkort krijg ik een revisie van knie plus scheenbeen.
Ik vind het een schande dat dit zomaar kan. Ik wil hiervoor smartengeld eisen want de heren artsen gaan met vakantie en ik heb zelfs niet kunnen revalideren. Zit nu nog met ondraaglijke pijn in een rolstoel. Wie kan dit voor mij oplossen zonder hoge advocaatkosten?

Ik heb uw vraagstelling gelezen en wat een ellende allemaal wat u moet doorstaan. Medische schade moet vergoed worden en hierbij kan ik u kosteloos juridisch bijstaan. Om privacy redenen, is het beter om dat u rechtstreeks contact met mij opneemt of voor nadere informatie middels dit platform. U kunt mij bereiken middels mailadres: groenewegenjuristen@gmail.com

Ik verneem graag nader van u.

Gegroet, de heer Groenewegen, J.

Beoordeel dit antwoord:

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag