Stel vraag

Overheid, Gemeente, Vergunning

Particulier


Smaad-laster door loverboy dochter

Mijn dochter heeft op aandringen van een loverboy die haar isoleert van mij als moeder, een verzoek om niet meer thuis te wonen geplaatst. Vanwege laster, leugens wordt toegang tot politie tegengegaan door politie. Dus ipv loverboy houden ze door zijn smaad mij bij mijn dochter vandaan. Grondrechten worden geschonden.
Ik heb nu met spoed toegang tot dossier van mijn dochter (en mij!) nodig. (Dossier team sociaal van gemeente en van hulpverlener) Hoewel die dossiers vol staat met mijn naam, dingen over en tegen mij op grond van leugens en verzinsels, heb ik geen inzage en dus geen recht op hoor en wederhoor en op verweer en verdediging.
Team sociaal neemt klakkeloos en zonder onderbouwing beweringen van hulpverlening over die zij baseren op onbewezen aantijgingen van loverboy. Mijn dochter stoelt haar praat hierop.
Zij heeft nu al twee maanden haar salaris op bankrekening v zgn. Blindvertrouwde oudere ‘vriend’ gestort. Die zich net als 'bepaalde persoon' die pas veroordeeld is, zich voordoet als vertrouwens en raadspersoon.
Nu heb ik dus voor de bedreigende en gewelddadige ouderverstotende en psychisch bedwelmende loverboy een advocaat nodig om hem en team sociaal en de hem onrechtmatig gelovende ‘hulpverlener’ die ik had aangevraagd. (Strafrecht)
En iemand met specialisme of kundigheid om de dossiers van een 16 plusser op te eisen vanwege schending AVG, vanwege privacyrechten moeder + onbekwaamheid dochter haar eigen belangen te behartigen. Gebleken uit recidive om medewerking te verlenen aan de strafbare feiten van loverboy, zoals bedreiging, laster, diefstal/inbraak in moeders e-mail, enz. En nu de strafbare diefstal van mijn dochters salaris. (Volgens wet WAS mag dat niet eens) Een voorgewende vrijwilligheid is geen argument.

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag