Stel vraag

Familie, Scheiden, Alimentatie

Particulier


sinds feb. liggen we in scheiding. mijn ex wil een erg laag kinderalimentatiebedrag betalen omdat dit voor hem fiscaal aantrekkelijker is. ik heb me op verschillende manieren laten informeren en ik zou willen dat de tremanormen werden gevolgd. we komen er niet uit en mijn advocaat zet zich onvoldoende in. wat kan ik doen om de zaak te bespoedigen?

Als u wilt, kunt u alsnog gezamenlijk via ons kantoor de echtscheiding in behandeling geven. De gemiddelde doorlooptijd is hier 6-8 weken. Als uw ex echter tot niets bereid is, dan kunt u overwegen een eigen advocaat in te schakelen. Hoe dan ook, zal een rechter altijd de Trema normen toepassen.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

we hebben na een aantal mislukte gesprekken bij een mediator allebei nu onze eigen advocaat.Het probleem is dat mijn advocaat mijn ex zijn plannen wil doorvoeren en ik me niet gehoord voel.


Als uw advocaat niet doet wat u wenst, moet u dat aan de advocaat duidelijk zien te maken. Als dat leidt tot een conflict met uw advocaat, staat het u altijd vrij om een andere advocaat te kiezen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag