Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Scheurende kozijnen door verkeerd materiaalgebruik

Wij zijn buren van 2 straten die kosteloos hulp aangeboden kregen van een jurist op deze site voor de problemen met onze kozijnen.
Het laatste contact was 11 november 2023 toen ik bericht kreeg dat hij er mee aan de slag ging, nadat ieder die mee wilde doen zich persoonlijk aangemeld had. Ik kreeg reacties van een paar buren die contact met deze jurist hadden geprobeerd te leggen via de telefoon en email maar niets leidde tot een reactie of antwoord. Ik had eerder aan de jurist gemeld dat ik bestek bouwtekeningen bij onze gemeente heb opgevraagd en deze aan hem zou sturen. Dit heb ik gedaan per mail, maar geen enkele reactie, ook niet op het meermalen inspreken van het bandje wat afspeelt op zijn telefoonnummer. Via deze site van de Rechtswinkel ook een bericht gestuurd maar nog steeds geen reactie. Wij / ik vind dit heel vreemd. Ik kreeg een betrouwbare indruk van deze jurist toen ik de eerste keren snel reactie kreeg. Ik vraag mij af wat er aan de hand is met deze jurist? Is er ziekte of een andere ernstige oorzaak? Maar waarom kom je dan nergens een melding tegen? Ook wordt voorzichtig de vraag gesteld zijn we opgelicht? Ik wilde graag deze jurist de kans geven te reageren maar ook ik krijg geen contact. Ook heb ik in mijn dossier gekeken maar de bestek bouwtekeningen zijn nog steeds niet toegevoegd. Wat als ons raam gaat/onze ramen gaan scheuren door de druk van de scheurende kozijnen die waarschijnlijk veroorzaakt wordt door te dunne lateien waardoor eenvoudig vervangen van de kozijnen niet mogelijk is en dit probleem binnen de garantie bekend was bij de aannemer omdat bij een aantal die eerder klachten kregen dan wij, ze wel vervangen zijn? Wat moeten wij doen in dit geval? En wat moeten wij doen met het geen contact kunnen krijgen met onze jurist?

Reactie van de vraagsteller

Wij hebben vandaag 28 febr. 2024 nog steeds geen enkele reactie ontvangen van de jurist die ons zou bijstaan bij bovenstaand probleem



Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag