Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Schadeloosstelling hogeschool

Ik heb onlangs mijn scriptie afgerond na een half jaar vertraging. Dit was te danken aan allerlei factoren maar ook de begeleiding die ik heb gekregen van mijn scriptiebegeleider. Ik wil samen met de hogeschool zoeken naar een oplossing om gecompenseerd te worden voor de fout die de hogeschool heeft gemaakt om hem belegeider te maken.

Ik heb 5 maanden gewerkt aan een scriptie en alle feedback van mijn begeleider verwerkt. Na 5 maanden werken heeft mijn begeleider de feedback van zichzelf tegengesproken en gezegd dat de inhoud van mijn scriptie niet compleet was. Hij heeft geholpen met de vraagstelling en potentiƫle benaderingen van de vragen.
Na 5 maanden werd mij verteld dat de vragen niet juist waren gesteld en dat ik te veel op bijzaken heb gefocust, deels dankzij zijn feedback.
Vervolgens moest ik gedwongen opnieuw beginnen met het schrijven van mijn scriptie.
Verder heeft mijn begeleider mij wijsgemaakt dat ik bepaalde onderdelen in mijn scriptie moest toevoegen die niet van belang waren. Hieruit haalde ik dat hij dit niet wist.

Samengevat: Ik werd dus 5 maanden op een volledig verkeerd spoor gezet en na 5 maanden werd mij pas verteld door dezelfde begeleider dat zo goed als alles wat ik had gedaan van geen belang was.

Ik wil in gesprek met de hogeschool waar ik studeerde om vergoed te worden voor de fout die ze hebben gemaakt, want ik vind dat hij nooit begeleider had mogen worden.
De hogeschool vertelde mij dat ik dan schadeloos gesteld zou moeten worden.

-Wat is juridisch gezien vereist om schadeloos gesteld te worden?
-Is het mogelijk om studiegeld terug te krijgen als de hogeschool terecht deels te verwijten valt van de vertraging die ik heb opgelopen?
-De begeleider werkt niet meer bij de hogeschool. Zou ik met fysiek bewijs genoeg kunnen bewijzen?


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag