Stel vraag

Overheid, Gemeente, Vergunning

Particulier


Schadeclaim tegen datalek?

1) DATALEK GEMEENTE RIDDERKERK:
In de bijlage geeft de gemeente Ridderkerk aan aan de hand van mijn 2 bezwaarschriften over het openbaar maken van de WOO documenten.
In de WOO documenten en alle bijlagen van mijn bezwaarschriften staan alle informatie over het huisverbod, jeugdzorg , wijkteam en op welke manier ze tegen de wet onderling bepaalde afspraken gemaakt. Dit wilde ik openbaar hebben en alle data is gelekt.
De namen van mijn 2 kinderen van 7 en 8 jaar oud, die veel mentale problemen hebben gekregen doordat alle hulporganisaties mijn kinderen als een bal naar verschillende plekken smeten, uit huis door de politie gehaald is (2 lopende art 12 SV procedures) etc. Lang verhaal, waarbij ze deze problemen gecreƫerd hebben. Dit blijkt gedeeltelijk met leugens uit de WOO documenten. Ik heb ze maandag gemaild of ze hun verplichte melding hebben gedaan, maar daar hoor ik niks van.
Ze bieden hun excuses hiervoor aan voor de datalek, maar ik wil zeker een aansprakelijkheidsclaim/schadevergoeding claimen.

2) COULANCEVOORSTEL 1500 verhoogd naar 2500
Ze hebben me uit coulance bij het huisverbod op 12 december 2021 (wat geleid heeft tot een gegrond beroep) een vergoeding van eerst euro 1500 en daarna verhoogd met 2500 geboden en dat heb ik aangenomen, een maand geleden omdat ik ook in geldnood zat.

De gemeente verzekering heeft ze in de email gezegd dat ik dan voldoe aan een algehele kwijting voor alle juridische procedures tegen de gemeente etc. Hier is niet voor getekend, maar staat in de mail.
Nergens is voor getekend en ik ben erachter gekomen dat Jeugdbescherming en het wijkteam ook onder de verantwoordelijkheid van de gemeente vallen. In de WOO documenten die ik in mijn bezit heb, staan alle feiten en onwettelijke acties die ze hebben uitgevoerd.
Uitgaande van de Haviltex-formule vraag ik mij af of ik nog steeds deze procedures kan uitvoeren.

3) De basisschool in Ridderkerk
De basisschool heeft mijn kinderen zomaar uitgeschreven, met de mededeling dat er geen plek meer was. Ze willen dus geen bemoeienis met mijn kinderen en de problemen en willen dat jeugdzorg, zonder mijn toestemming en zonder het gezag te onderzoeken, omdat ik uit Indonesiƫ, eenhoofdig gezag heb, het regelt.
Bij de klachtencommissie is deze klacht gegrond verklaard. In de WOO verzoeken.
Ik heb het bestuur van de school hierover gemaild, maar geen reactie.
Ook hier wil ik letselschade vorderen.


Werkt u op toevoegingsbasis via een kort geding, omdat ik zeer lage inkomsten heb zoals u weet, kom ik daarvoor in aanmerking.
Zoals u weet ben ik in Indonesie om mijn eenhoofdig gezag te executeren, zodat mijn kinderen weer terug naar Indonesie geleid kunnen worden.

Omdat ik zelf ook weinig tijd heb en u uiteraard meer juridische expertise heb, hoop ik dat u mij bij kunt staan.

Mocht u het volledige dossier willen inzien dan hoor ik het graag,

PS momenteel ben ik in Indonesie, wanwege het rechtstrekken van het gezag, wat uitgesproken is in Indonesie, maar in Nederland niet eerbiedigd word.

MVG

Danny

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag