Stel vraag

Politie, Justitie

Particulier


rotonde meneer komt mijn linkerkant binnenrijden....ik rijd op de rechterbaan...nu erkent meneer aansprakelijkheid niet terwijl hij fout is ik zit nu met een gebroken arm en dystrofie............veel medische kosten enz

Allereerst wens ik u veel sterkte toe. Ik spreek de hoop uit dat u spoedig zult herstellen.

Helaas kan ik op basis van uw toedrachtsomschrijving niet bevestigen of de wederpartij aansprakelijk is voor uw schade. Omdat u letsel heeft opgelopen raad u echter aan om zo spoedig mogelijk contact met uw rechtsbijstandsverzekeraar op te nemen. Zij kunnen de aansprakelijkheid beoordelen en de eventuele verzekeraar van de wederpartij aansprakelijk stellen.

Heeft u geen rechtsbijstandsverzekering? In dat geval raad ik u aan een letselschadespecialist in te schakelen. Deze kan dan beoordelen of u uw schade kunt verhalen. Indien mogelijk kan deze tevens uw belangen behartigen en er voor zorgen dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft. Omdat de aansprakelijke partij ook de kosten voor rechtsbijstand moet vergoeden, is deze hulp vaak kosteloos.

Afhankelijk van uw woonplaats, zou ik uw belangen kunnen behartigen. Mijn kantoor is in Groningen gevestigd. Indien gewenst kunt u dan ook contact met mij opnemen zodat ik u nader kan adviseren.

Nogmaals veel sterkte toegewenst.

Beoordeel dit antwoord:

Letselschade is een specialistische tak van sport. Dat moet u niet zelf willen oplossen. Ik begrijp dat u de wederpartij al aansprakelijk hebt gesteld, maar het wordt pas interessant als de verzekeraar van uw wederpartij wordt aangesproken, omdat die in ieder geval verhaal biedt. Uit het procesverbaal - dat ik aanneem opgemaakt is - kan vaak met een redelijke waarschijnlijkheid worden opgemaakt wie er aansprakelijk is.
Omdat u met veel kosten zit en mogelijk in te toekomst nog meer schade gaat leiden, is het aan te raden alles uit de kast te halen.

Mocht u behoefte hebben aan bijstand, wij zijn gevestigd in Utrecht. In ieder geval succes.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

ik rijd al op een rotonde rechterbaan, meneer komt via de linkerkant mijn baan oprijden maar dat ging niet omdat ik daar al reed..........resultaat auto total loss....daarna heeft meneer nog 3 verkeerspalen geramd


Beste heer/mevrouw

Ik hoop dat u geen letsel heeft overgehouden aan het ongeluk want een auto total loss is al erg genoeg. Het is nu zaak zo snel mogelijk de andere automobilist aansprakelijk te stellen voor uw schade. Als de politie aanwezig is geweest heeft u de gegevens van de persoon en de verzekering van hem. In Nederland kunt u rechtsteeks naar de verzekerar gaan van degene die u aangereden heeft. Als u daarbij hulp nodig heeft wil ik u daarbij wel helpen.Neemt u dan contact met mij op.

Beoordeel dit antwoord:

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag