Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Rijexamen kon niet doorgaan, wie betaalt kosten?

Eenmaal aangekomen bij 'plaats' voor het rijexamen van vandaag 7 augustus om 8 uur vergaten de rijinstructeur en ik de sleutel in het contact, dit hadden wij niet door zij liet me nog in de auto om alles nog goed te zetten en ze liep weg en ik was al te zenuwachtig.
Eenmaal dat de examen zou gaan beginnen kon de auto niet meer opstarten, waarschijnlijk omdat de sleutel nog in de auto had gezeten voor een half uur lang voor het examen begon.
Het moment dat ik de rijexamen wilde beginnen en ik samen met de examinator in de auto zat , ging het starten van de auto niet.
En kon deze examen helaas niet beginnen.

'Rijexamen instantie' gaf aan dat de examen wel gewijzigd kan worden , en nu komt de kern van de vraag...

'Rijexamen instantie' geeft aan dat de rijschool ten alle tijden verantwoordelijk is voor de nieuwe examenbetaling, want deze moet opnieuw betaald worden bij 'Rijexamen instantie'.
Ik vroeg mijn rijschool onderstaande vraag.
Wat zijn jullie voorwaarden en wat is het beleid wat jullie hierop hanteren?
Zij gaven aan de auto mankeerde op dat moment niks en was door jou toedoen niet meer te starten.
Dus de volledige kosten van het examen zal jij moeten betalen.
Dus ik als leerling.

Ik zou toen voor de zoveelste keer examen doen en de spanning kon ik niet houden , is dit dan echt mijn fout alleen ?
Daarbij ben ik dus nu mijn examengeld van de vorige keer al kwijt ,omdat de auto niet kon starten tijdens m'n examen en de volgende zal ik nu dus ook volledig moeten betalen?
Ze deed helemaal niks op moment dat de auto niet ging starten , pas toen we weggingen vroeg ze 2 instructeurs te helpen en ze rende er even achteraan en het was binnen 5 min opgelost , waarom deed ze dit niet tijdens mijn examen, want dan was deze nog mogelijk.
Pas toen ze weg wilde gaan deed ze het even vragen en meteen was het opgelost.
Dus ik ben nu een examengeld kwijt voor een examen die niet doorging doordat ze auto niet meer kon starten en ik moet nu een volledige examen betalen om opnieuw een datum te hebben.
Wat kan ik nu precies nog doen?

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag