Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Zakelijk


Reorganisatie Supermarkten B.V. boventallig verklaard

Op 12 april jl. is de Nieuwe Winkelorganisatie (NWO) aangekondigd en heb ik te horen gekregen dat mijn huidige functie als Afdelingsmanager bij Supermarkten B.V. is komen te vervallen en boventallig ben verklaard. Binnen het Bedrijf was er niet de mogelijkheid om intern te solliciteren op een vacature op gelijk functieniveau. Ik had daarom besloten om intern te solliciteren op de functie assistent filiaalmanager welke een functieschaal hoger ligt dan mijn huidige functie.

De eerste selectieprocedure ben ik doorgekomen en heb ik vervolgens afgelopen dinsdag en een sollicitatiegesprek gehad. Gisteren heb mondeling ik te horen heb gekregen dat ik ben afgewezen voor deze functie op vaardigheden en competenties.

In een door Het Bedrijf gisteravond verstuurde e-mail waarin mijn afwijzing wordt bevestigd wordt tevens gevraagd om uiterlijk maandag 31 mei voor 10:00uur te reageren of ik interesse heb in de functie teamleider. Deze functie ligt een niveau lager. Doe ik dit niet dan rest er een herplaatsingsgesprek.

Omdat dit alles erg kort dag is weet ik niet wat nu te doen?

Kunnen jullie mij helpen?

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag