Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Recht op verlof opnemen bij beeindiging van contract

Sinds 29-01-2019 ben ik werkzaam bij een bedrijf als administratief medewerkster, eerst heb ik er een half jaar via het uitzendbureau gewerkt en daarna heb ik een jaarcontract gekregen, per 01-09-2019 tot 01-09-2020, daarna zouden ze mij een vaste aanstelling moeten geven vanwege corona mocht dit niet vanuit het hoofdkantoor, mijn directeur wilde mij niet kwijt en heeft er voor gezorgd dat ik weer een half jaar contract heb gekregen bij een ander bedrijf, op contract sta ik dus bij een ander bedrijf maar wordt via dit bedrijf op papier uitgeleend aan het bedrijf waar ik sinds 29-01-2019 werk. In Januari heb ik te horen gekregen dat alle mensen met een tijdelijk contract wegmoeten wat er helaas voor zorgt dat mijn contract 1 mei afloopt.
Bij het bedrijf waar ik sinds 01-09-2020 op contract sta heb ik ATV uren en snipperuren opgebouwd, in totaal tot 1 mei 23 dagen, deze dagen zou ik graag aansluitend tot 1 mei opnemen, ik heb een contract voor 32 uren in de week wat zou betekenen dat ik 17 maart mijn laatste werkdag zou hebben.
Nu is mijn vraag, kan mijn werkgever tegen mij zeggen dat dit niet mag.....?
Mocht ik voor 1 mei een andere baan hebben dan mag ik ook eerder gaan dus het is niet zo dat ze niet zonder mij kunnen. Bij het bedrijf waar ik eerst op contract stond bouwde ik geen ATV dagen op, ik ga er vanuit dat het contract wat ik nu heb leidend is en ik dus nu wel recht heb op die ATV dagen....?
Graag zou ik hier antwoord op krijgen zodat ik weet wat mijn rechten zijn mocht mijn directeur niet akkoord gaan met het opnemen van mijn verlofdagen en de opgebouwde ATV uren op mijn contract per 01-09-2020

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag