Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Recht op eindjaarsinflatievergoeding?

Ik heb een vraag betreft een inflatie vergoeding. Ik was werkzaam bij een schoenenbedrijf via organisatie 'X' tot eind januari. Nu heb ik via via gehoord dat er een inflatie vergoeding is uitgekeerd aan personeel van organisatie 'x' en het schoenenbedrijf dat werkzaam was in 2022 en nog steeds tot op heden er werkzaam is. Ik zelf was vanaf juli 2022 tot eind januari 2023 werkzaam daar. De inflatie vergoeding betreft het jaar 2022. Mijn vraag is dus of ik hier ook recht op heb?

Reactie van de vraagsteller

Onderstaand de mail die werknemers hebben gekregen:

Eindjaarsinflatiebetalingen 2022/ Year-end inflation payments 2022
Hi,
Zoals jullie wellicht al weten, zijn er eindejaarsinflatiebetalingen voor 2022 toegekent aan de vaste Foot Locker medewerkers. Naar aanleiding van deze uitbetalingen, zijn er enkele vragen binnen gekomen of dit ook gaat gelden voor de medewerkers vanuit Randstad.
We zijn bij deze, verheugd aan te kondigen dat Foot Locker ook aan de medewerkers van Randstad een eenmalige eindejaarsinflatiebetaling voor 2022 toekent, dit om jullie extra te steunen in deze dure tijden. De uitbetaling wordt berekend op basis van jouw startdatum in 2022.
Let op: Je krijgt deze uitbetaling alleen indien je werkzaam was in 2022 en nog steeds werkzaam bent.
Houd er rekening mee dat dit een eenmalige uitbetaling is. Dit betekent dat dit geen jaarlijks terugkomend uitbetaling gaat zijn.
Foot Locker en Randstad willen jullie bedanken voor jullie inzet en vertouwen in Foot Locker.
Wij zullen de uitbetaling deze week verwerken, je krijgt deze vervolgens uiterlijk (eind)volgende week op je bankrekening gestort.
Vragen? Dan horen we deze graag.


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag