Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Probleem met aanbetaling?

Ik heb pas een klus aangenomen van een klant. Een kennis van mij heeft gevraagd of ik zou willen helpen met schilderen van de woning van zijn goede vriendin of kennis. Hij gaf aan dat die mensen het moeilijk hebben en dat ze niet kunnen rond komen met geld. Dus ik heb gezegd een heel laag tarief van € 950 euro voor een klus van meer dan € 2000.
Ja ik heb een aanbetaling gekregen en ben al begonnen met het werk. Dus dat liep niet goed, want de muren zijn niet goed gedaan door de stukadoor wat het moeilijk maakt voor mij. Ik kon de hoeken niet netjes afwerken, dus die vrouw viel mij aan, dat haar dochter beter kan schilderen, dat ik niet weet wat ik doe, eigenlijk ze zat mij te vernederen. Daardoor raakte ik in de stress. Ik heb sowieso ptss en ik kan het moeilijk hebben als mensen mij zo verbaal behandelen. Ze wil nu per direct een aanbetaling. Die heb ik nu niet. Want door de stress had ik ook niet de mogelijkheden om te werken want ik was helemaal van streek. Ze wil mij nu aangeven bij verschillende organisaties inclusief de politie. Ik weet niet meer wat ik moet doen.

Kunt u mij alstublieft een advies geven? Hoe kan ik dit het beste oplossen? Want ik word er helemaal gek van en ik kan gewoon niet meer, ik heb geen minuut rust in mijn hoofd.

Goedemiddag,

Vervelende situatie waar u in verkeert. Eigenlijk kan ik uit uw verhaal opmaken dat de opdrachtgever niet tevreden is met het werk wat u heeft uitgevoerd. Het is van belang om te weten wat er vooraf is afgesproken en wat er (schriftelijk) is overeengekomen. Alle feiten en omstandigheden zijn van belang. Neem gerust vrijblijvend contact op om uw situatie te bespreken.

Gr,

Dhr. mr. S. Leito
FerLei Legal
06-49175526

Beoordeel dit antwoord:

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag