Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Overlast boven buren

Ik woon in een appartementencomplex. In mijn rijtje van boven naar beneden zijn er 5 woningen(appartementen)
Een tijdje ( lees: ruim 5 weken) geleden is er een super irritant gebonk van boven, op wisselende tijden van zo vroeg als 11:45 tot zo laat als 23:55.
Klink als een bal wat tegen muur naar vloer of vice versa gekaatst worden.
Mijn vriend was al op gesprek met buurvrouw 2 etages hoger - directe bovenbuurman was met vakantie, haar boven buurman ( wat trouwens het gebonk van beneden horen) was er niet. Mijn vriend had dus gevraagd of het aub konden ophouden. Rest van avond was het stil, alsook het volgende dag, sinds 7 juni houd ik de tijden bij waarop het gebonk te horen zijn.
Woningstichting ook gebeld, Rik was geweest kon het ook horen, hij was bij buurvrouw aan de deur, zij deed niet open, ik had de politie gebeld, die vind het geen "geluidsoverlast " doe ook niets mee, maar het is overlast volgens jurisch loket.
Mevrouw had inmiddels een brief gehad van domesta ( woningstichting) dan is het 1 dag stil en dag erna weer raak. Had Rik weer gecontact hij was er aan de deur en mevrouw zeg dat zij het niet is, dus volgens Rik is er geen bewijs. Maar als mevrouw als enigste bovenbuur thuis was toen wij op gesprek ging lijk het me logisch dat het geluid van haar appartement komen. 1 + 1 is immers 2. Let wel mevrouw heb er wel 2 inwonende kinderen. Het geluid komt van het 1e klein slaap kamer. Dus niet ouderlijke kamer.
Ik weet niet meer wat ik kan/mag doen.
Ik slaap namelijk niet, terwijl ik juist nu rust nodig ben daar ik bezig ben met 8 weken dagelijks zuurstoftherapie in Hoogeveen. Dus maandag tot vrijdag iedere dag van Coevorden naar Hoogeveen voor 2 uur behandeling en weer terug.
Help me aub want ik wordt hier echt gestoord van.

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag