Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Op welk tijdstip mag ik van mijn buren rust verwachten aangaande lawaai ( geruzie of feestjes ) . ? Onze buren beginnen doorgaans na 22.00 uur te ruziën , en hebben gemiddeld eens in de 4 weken een feest op zaterdagavond tot die in de nacht. Wij hebben 3 kleine kinderen waarvan de jongste nu 2 maand oud is, en de nachtrust is dus hard nodig, wij zijn 3 maanden geleden in dit huis komen wonen en ik ben ondertussen reeds 7 keer aan de deur geweest om overlast te melden, na het melden is het meestal wel weer rustig voor een dag of 3/4

In den regel moet het ná 22.00 uur op doordeweekse dagen stil zijn en mag er géén rumoer worden veroorzaakt. In de weekenden is dit ná 12.00 uur tenzij voorafgaand kenbaar is gemaakt dat er een 'feestje' zal worden gehouden. Mocht ernstige overlast ondervinden dan moet u melding maken bij de politie zodat u er procesverbaal kan worden opgemaakt. Mocht dit allemaal niet baten, dan moet u de gemeente inschakelen.

Beoordeel dit antwoord:

Graag willen wij ons aan u voorstellen. Wij zijn van het SBS6 televisieprogramma ‘Mr. Frank Visser Doet Uitspraak’. In dit programma lost Mr. Visser hooglopende kwesties en conflicten op.

Mr. Visser is ruim 20 jaar geleden begonnen met het tv-programma 'De Rijdende Rechter' omdat hij vond dat alle mensen recht hebben op recht. En dat vindt hij nog steeds!

Wij hebben uw case gelezen en vragen ons af wat de situatie nu is? Wij bieden u de mogelijkheid aan om uw zaak in ons televisieprogramma te behandelen.

Als u interesse heeft kunt u contact met ons opnemen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag