Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Onze makelaar blijft in gebreke w.b. het plaatsen van ons huis op de huizensite van de plaatselijke krant omdat hij een conflict heeft met de uitgever. M.i. is dit een vorm van contractbreuk. Kan ik zonder kosten van deze makelaar af?

Als u met uw makelaar afgesproken heeft dat uw huis op de huizenstie van de plaatselijke krant plaatst en hij doet dat niet dan is er sprake van een toerekenbare tekortkoming. U moet dan een brief sturen aan de makelaar waarin u eist dat alsnog binnen 14 dagen uw huis op de huizensite wordt geplaatst en als hij dat niet doet hij in verzuim is. In de standaarddocumenten vindt u een ingebrekestelling bij niet leveren. Die kunt u aanpassen aan uw situatie en dan versturen.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Dank u wel voor uw snelle reaktie. Wij gaan dit zeker doen. Mijn stem m.b.t. uw antwoord heb ik uitgebracht, helaas verkeerd. Mijn bedoeling was om op de 5 te drukken. Sorry.
Mocht er uit onze handelingen resultaten komen, kan ik u die dan mededelen of is dat niet de bedoeling?
Met vriendelijke groet.


Via deze site kunt u rechtstreeks met mij contact opnemen. Dus als u nog vragen heeft of als u mij het resultaat wilt laten weten dan kan dat op die manier.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag